lørdag 1. august 2009

Hoseth briljerer

Hoseth er i bedre form enn på lenge, hattrick på 8 minutter legges merke til, selv av Drillo som sier Hoseth er først i køen.

Han går så langt som å si at Hoseth bør ha telefonen på seg, nå har Hoseth spilt bra en stund på et meget bra Molde lag så det spørs om ikke Herr Mutt Light burde funnet plass til minst et par Molde-spillere i troppen?

Bård Borgersen sier at 8-1 tapet for Molde er det verste han har opplevd som spiller, det kan du få meg til å tro. Det er aldri morro å bli kledd av så til de grader..

Tv2 melder at Hoseth er på blokka til flere europeiske toppklubber, deriblandt en spansk klubb. Er han god nok? Jeg tror det hvis han får tillit og trygghet.

Og der var Hoseth på landslaget, sjelden har vel en sen innkalling vært så fortjent.

Normalt sett blir 2 eller 3 valget til en posisjon kalt inn i når en har et forfall, nå åpner en for en formspiller som har briljert i flere kamper og som er tilbake på det nivået vi vet han kan være.

I noen sesonger har Hoseth om ikke vært en skuffelse så ihvertfall en skygge av seg selv, nå må han ha tatt seg kraftig sammen.

Fullt fortjent og hadde valget vært mitt hadde han nok startet kampen mot Skottland.

Øl + fotball = sant

PL spiller ble øltørst under kamp.

Burnley-spissen Steven Thompson løp så fort at han ikke klarte stoppe og endte opp i en pub hage, der satt det en kar med et glass øl, Steven tok en slurk helt automatisk.

Er vel et tydlig bevis på at fotball og øl ikke utelukker hverandre og stuntet fikk naturlig nok applaus, klubbledelsen syns derimot ikke at det var morsomt og ila spilleren en bot tilsvarende en ukelønn.

Smålig spør du meg :)