tirsdag 16. mars 2010

Han må utestenges

Gerrard satte i kampen mot Portsmouth albuen i nakken på Michael Brown, det var helt klart en bevisst handling som i ettertid bør føre til straff.

Slike handlinger er for det første farlig i seg selv men også skadelig for sportens omdømme og så snart FA sjekker tv-bildene bør det komme en reaksjon.

Benitez tror selvsagt ikke at Gerrard får noe straff, Benitez så ikke situasjonen som var så klar for oss som så kampen på TV.

Nå er Gerrard vanligvis en meget fair spiller men dette var langt over streken, hvis ingenting blir gjort ser jeg absolutt et problem med at FA mister troverdighet.

FA har i tidligere situasjoner ilagt straff når dommer ikke har sett situasjonen, kun basert på video bevis, nå sier nyheter at dommer ikke så situasjonen så det åpner for bruk av video.

Det blir ingen straff siden dommer Attwell hadde episoden med i rapporten sin, dermed har FA ingen mulighet til å straffe Gerrard pga et stivbent regelverk.

Slike episoder med samme utfall har vi også sett i Norge og er forbundenes måte å beskytte dommeren på, hva veier tyngst?

Er dommeren fotballens hellige ku?