søndag 2. august 2009

Fotballrunden, blir det overraskelser?

Odd er fulltallige før møte med et redusert Rosenborg, jeg tror Odd har en enestående sjanse til å ta en trepoenger mot Rosenborg. Møtet på Lerkendal endte 1-1.

1-1 Jevn kamp og greit resultat, klasseredninger av Jarstein.

Glimt mot Sandefjord, to lag som ikke har vist spesiellt bra form i det siste. Kanskje uavgjort?

1-0 Viktig seier for Glimt og et mål av en spiller som egentlig ikke skulle ha startet.

Fredrikstad tar i mot Viking, Fredrikstad fikk et skuffende resultat mot Ålesund sist helg og må nok belage seg på at Viking er en liten favoritt her. Likevel tror jeg det blir en åpen kamp og blir stemningen bra i plankebyen kan nok Fredrikstad bite godt fra seg.

1-0 Mot et tafatt og tamt Viking. Enda en scoring av Borges.

Lillestrøm får besøk av Tromsø, uten et godt resultat her blir jobben fremover vanskelig for Henning Berg. Er dette kampen hvor det snur? Kanskje men det kommer til å bli vanskelig, Tromsø bør i utgangspunktet være god nok for poeng, kanskje seier.

2-2 Ingen stor overraskelse, annet enn at Berg har råd til å ha Sundgot på benken.

Stabæk møter Ålesund og det bør være en overkommelig oppgave for Stabæk, likevel har laget vært noe ustabilt og svingende i prestasjonene.
Likevel bør Stabæk ro dette i land.

3-0 Oppskriftsmessig og en strålende kamp av Espen Hoff.

Godset tar i mot Enga til en kamp som kan vippe begge veier, begge lag har problemer med skader og en mildt sagt laber form.
Dette kan være kampen som snur ting for Enga og sender Godset lenger ned i gjørma, likevel tror jeg det kan bli jevnt, vi får se hvilket lag som våger mest.

3-0 Pinlig av Enga, ikke i nærheten av jevnt. Godset våget uten tvil mest.

Lyn møter Brann mandag og det er vel en kamp Brann normalt bør vinne, alt bråket i Lyn må jo også påvirke spillerene.

Kaos i Lyn bare timer før kampstart, spillerene vet ikke hvem som skal lede laget.
2-2 i en kamp der Lyn trosset dystre spådommer og stod opp mot til tider tafatte Brann, kampen gikk i bølger der lagene byttet på dominansen, ingenting å si på poengdeling.

Solberg brødrene mislykkes.

Rally Finland var løpet der Petter skulle revansjere seg men han måtte bryte fredag, Henning endte på en 30. plass.

Hirvonen vant løpet på hjemmebane.

Petter er bare nødt til å få seg en bedre bil og skikkelig støtte, nå er riktignok bilen han kjører nå bedre enn Subaru men han har fremdeles ikke like godt utstyr som Loeb og andre.

Enga i fritt fall

Skullerud innrømmer at det ikke er tilfeldig at Enga har tapt fire på rad.

Det skulle jeg tro, Enga har i år sett ut som de ikke er helt enige om hvordan de spiller, heller virker ikke spillerene akkurat entusiastiske.

I tillegg spiller jo skader og karantener inn men slik er det for alle lag, det virker rett og slett som det er for mange kokker og for mye søl i Enga nå.

Vålerenga med Martin Andresen som midtstopper gikk på sitt femte tap på rad i serien etter en pinlig innsats mot Godset.

Juniorfotball er betegnelsen Andresen bruker på forestillingen, når kommer ledelsen ut med frasen: "trener-teamet har full tillit"?

Fortsetter dette er ikke veien ned til nedrykksplass lang.

Klanen er ikke fornøyd men vil ennå ikke kreve trenerbytte, det kommer nok hvis ikke det snur seg kjapt..

Manchester United overganger og rykter.

Manchester United jakter Valencia's David Silva hvis en skal tro ryktene, 23 åringen er en spiller som nok vil passe bra inn i United troppen.
Valencia er i økonomisk trøbbel og må kanskje selge, Ferguson har pengene til rådighet så hvis han vil så blir det nok slik..

Le Havre hevder United har brutt reglene da de hentet den 16 år gamle Paul Pogba, i følge den franske klubben skal United ha inngått avtale med foreldrene til gutten.
United benekter at anklagene stemmer.

Det kan jo også være en smule bitterhet i bildet her.

Carragher hyller Owen overgang, det kan jo så langt se ut til at United har gjort et kupp. Det har jo unektelig sett bra ut til nå, så får tiden vise hvor lenge Owen er skadefri.

Holder han seg skadefri og får spilletid så scorer han nok tosifret.

Mame Biram Diouf overgangen, ugler i mosen?

NFF vil granske overgangen da en mistenker agent Jim Solbakken for å ha representert mer enn en part i saken.

I følge agenten selv representerte han kun Molde i saken, Diouf er uten agent og ble representert av et advokatfirma.

Høres ut som NFF har lite å ta seg til for tiden...

Beckham med frisparkperle

Treningskampen mellom LA Galaxy og Barca endte med 1-2 tap til Galaxy men det forhindret ikke Beckham å skru inn et flott frispark, en god gammel Beckham spesial altså.

Mannen har fremdeles en meget god høyrefot og selv om det kanskje var en tabbe å flytte til USA så er det kanskje ennå ikke få sent å få karrieren på rett spor?

Han har jo vist bra ting under sitt Italia opphold så kanskje ser vi en Beckham i godt gammelt slag i en europeisk klubb og på det engelske landslaget snart?

Vi håper.




Beckham må tilbake til Europa dersom han vil spille VM.

Milan vil hente Beckham på lån igjen , jeg håper han blir værende denne gangen.