mandag 15. mars 2010

Keepertabbe og ufin albue.

Ingen overraskelse at det er Kovacs som står for det ufine som burde gitt rødt kort, i tillegg burde nok Moldes Diouf fått sitt andre gule og dermed rødt kort.

Myhre står for tabben som vanlig, det irriterer meg litt, han er ellers en bra keeper men tabbene kommer litt for tett.
Han vil nok selv med sine sedvanlige tabber være en bra tilvekst til KIL da de trenger flere med erfaring fra høyere nivå.

Alt er i grunn som forventet etter åpningen i årets tippeliga, LSK overrasker muligens litt, at de skulle være så dårlig hadde jeg ikke trodd.

Nå er jo LSK eksperter på å ta seg selv i nakken og heve prestasjonene, hvilket nok absolutt blir nødvendig.

Stabæk åpner bra men det er nok et stykke igjen til 2008 nivået, at Veigar Pall Gunnarsson er tilbake vil nok gi Stabæk et løft og kanskje Nannskog spesiellt, sistnevnte har definitivt savnet sin lagkamerat.

Gunnarson usikker til neste kamp, han har pådratt seg en strekk og blir nå sjekket av lege.

Brann overrasker derimot litt i negativ retning, det må være noe feil når en slår lange og høye baller mot det spissparet som startet kampen.
Om en ikke makter å få ballen ned på bakken og spille fotball så mener jeg David Nilsen burde kommet inn tidligere, det skapte mer rom og muligheter for Huseklepp med en gang.

VG melder at Solli og Vaagan Moen kan være tilbake fra skader allerede til neste kamp, dette er selvsagt gode nyheter for Brann.

Nå skal det sies at Haugesund neppe blir noe slakteoffer i årets tippeliga, kanskje det er den største positive overraskelsen?

TV2 melder at Brann vurderer Helstad, det kan nok stemme men det spørs om klubben har økonomi til noe slikt, Hardball har som kjent snørt igjen pengesekken...

Forferdelig trist.

VM-drømmen er nok over for Beckham etter han røk akillessenen, det blir anslått 5-12 måneder før han er tilbake på banen så det ser dessverre ut til at VM nok kommer for tidlig.

Det er synd, jeg er sikker på at en Beckham i form nok kunne bidratt endel for England, nå vil nok noen mene han nok ikke holder det nivået han gjorde før han dro til USA.

Med rette vil jeg mene, likevel ville han kunne bidratt og jeg tror nok Fabio Capello hadde funnet plass til han i troppen, det kunne blitt et verdig punktum på en fantastisk og turbulent landslagskarriere.

Operasjonen var vellykket og Beckham vil sannsynligvis kunne trene lett om et par måneder mener legen, det vil si at det er små sjanser for å rekke et VM.

Milan vil ha Beckham på lån neste år også. Britiske aviser derimot frykter beckham er ferdig på toppnivå, mannen har jo vist før at han har trosset medias dom, selv om det nok blir vanskeligere denne gangen så vil jeg ikke avskrive Beckham helt ennå...

Beckham har nå reist fra Finland.