mandag 29. mars 2010

Endelig!

Uttrykket til Guastavino etter seiersmålet viser med aller største tydlighet hvor mye dette betyr for Brann og kanskje spesiellt for den lille tekniker som begynte kampen på benken.

At han startet på benken var nok forståelig utifra hvordan Brann har spilt i foregående kamper der den lille teknikeren har sett ut som en fisk på land, på tross av dårlig og tung bane var dette faktisk bedre i dag.

Brann vant meget fortjent og bare en meget god Sandefjord keeper hindret større siffre, det vil nok også glede Brann treneren at den hjemvendte sønn Erik Mjelde også åpnet kontoen.

Noe som bekymret meg mer var Eirik Bakkes manglende tempo, jeg håper tung bane for ta litt av skylden selv om han nok ikke er på det nivået han engang var..

Brann sliter økonomisk.

VG kan melde at Brann sliter økonomisk, dette er vel knapt en nyhet.

Det som derimot er en nyhet er at daglig leder Bjørn Dahl mener at en har klart å snu dette med grep som er gjort som redusering av lønnsbudsjett på 17%.

Jeg lurer på om det da er kalkulert med lavere tilskuerantall som følge av labre prestasjoner?

Naturlig nok har en vel kalkulert med manglende støtte fra Hardball da Brann-ledelsen effektivt kuttet det samarbeidet ved å takke nei til 40 millioner, riktignok var det tilbudet gitt med forbehold om at styret gikk av.

Den gjengse Brann supporter er vel ikke direkte imponert over styre og stell i Brann så om de hadde tatt sin hatt og gått hadde det neppe blitt et ramaskrik :)

Det sitter nok endel personer der som er langt mer opptatt av sin egen stilling enn Brann som fotballklubb..

Er du full Frode?

Frode Olsen mener Opdal har rusk i maskineriet og at keeperduellen blir avgjørende før kveldens kamp på Stadion.

Riktignok kunne nok Opdal ha tatt et par baklengs men det er nok ikke der skoen trykker mest for Brann, viser spillerene en like slett innsats som mot Viking så taper de for Sandefjord også.

Lange høye baller mot Brann sitt spisspar har vist seg som tannløst men nå blir det nok en annen konstellasjon på topp i kveld, det er nok nødvendig så lenge viljen og egenskaper ikke er tilstede for å spille gjennom midtbane langs bakken.

Det blir spennende å se, skulle Brann tape denne kampen også blir krisen komplett i Bergen.

Gazza i fritt fall..

Gazza tiltalt for fyllekjøring, ingenting overrasker lengre om hvor dypt Gazza har sunket.

Et av verdens største fotballtalent men skuslet vekk alt, han har gitt oss noen magiske øyeblikk men han kunne nådd så mye lengre.

Det har heller ikke manglet på hjelp underveis så han hadde hatt alle muligheter til å gjøre noe mer ut av livet, det ser rett og slett ut til at viljen ikke har vært tilstede.

Jeg foretrekker å huske ham fra banen.