mandag 3. august 2009

Kvalmende Real

Real Madrid vil betale 300mill for Alonso, tar ikke kjøpefesten slutt? Hvor kommer pengene fra? Real påstår de tjener inn igjen Ronaldo kjøp på draktsalg, det høres mer enn fantastisk ut.

Sal likevel bli morro å se om de rekker og spille inn stjernegalleriet før seriestart og ikke minst om det vil bli en brukbar balanse i laget. Jeg tror ikke det, på begge punkter.

Real vil nok dominere mot "dårligere" lag men jeg tror gode lag vil kunne kontre dem i senk.

Alonso klar for Real.

8 kommentarer:

  1. Du har jo ikke peiling på verken økonomi/markedsføring eller fotball for den saks skyld. Har du ikke noe bedre å blogge om enn et par linjer om sjalusi? Bra liv.

    SvarSlett
  2. Og det har du?
    Og du tror fast og bestemt Real vil tjene inn igjen Ronaldo på draktsalg?

    SvarSlett
  3. Draktsalg er èn ting. Der tar de nok inn penger, men synes bare synd på Pellegrini som har vist seg som en fantastisk Manager med Villareal, men kommer til å bli sparka selv om de skulle vinne ligaen. For surmulere som ledelsen i Real må Champions League vinnes og helst også den hjemlige cup med de investeringene de har gjort. Lykke til Pellegrini ! Og for den saks skyld, lykke til Xabi, og takk for en god jobb for Liverpool !

    SvarSlett
  4. Trenger ikke å vinne en skit for å tjene inn de pengene. Real Madrid har i alle år hatt den største fan-basen av alle fotballag i verden... JA i verden! Jeg tviler sterkt på at denne fanbasen har blitt mindre den siste sommeren. Bare det tjener inn en god del av kjøpene, men det som virkelig drar lasset er tv-avtaler, og alt fra sponsorer på drakter, stadion, individuelle sponsorer til spillere, and so on!

    Trenger vel ikke master i økonomi for å skjønne det, men det er nok et krav å komme igjennom ungdomsskolen først ;)

    SvarSlett
  5. Tsk tsk, der synker du lavt gitt..

    SvarSlett
  6. Når skal kjøpefesten ende? Bryr jeg for så vidt ikke noe om så lenge de ikke går konk, noe jeg tviler på...

    Så til det store spørsmålet:
    Når skal den STORE sytefesten ta slutt??
    Aner ikke hvor mange debatter det har gått om dette egentlig. Altfor mange!!

    Det er ikke bare folk som syter, men også managere: Alex Ferguson,Benitez,Wenger,Laporta(President i Barca)osv osv. "Real Madrid ødelegger markedet osv osv." Det er jo ikke Real Madrid som ødelegger markedet det er jo klubbene som går rundt å krever 500 mill for en god spiller eller 600-800 millioner for en stjernespiller.
    Så spør deg selv, hvem ødelegger markedet?

    Så slutt å syt!!!

    SvarSlett
  7. Å ikke tro på at Real vil tjene inn pengene igjen på drakt salg er jo idioti!
    Er trådstarter klar over hvor sinnsykt stor fortjeneste det er på èn fotballdrakt ?
    Real kommer til å tjene mer penger på ronaldo første året, enn de har brukt på å få han og betale lønninger. Klart at over tid vil han koste mer, men første året, med drakt salgt, skjerf, matbokser, etc.. For ikke å glemme de minst 1000 ekstra fansen de får bare ved å ha ronaldo.. Det finnes jenter (og gutter) som ser en fotballkamp og kjøper effekter KUN fordi de liker en enkelt forballspiller, og ikke nødvendigvis laget! Tenk deg om

    SvarSlett
  8. alle dere er idioter det er bare jeg som er smart mwahahaha

    SvarSlett