mandag 15. mars 2010

Keepertabbe og ufin albue.

Ingen overraskelse at det er Kovacs som står for det ufine som burde gitt rødt kort, i tillegg burde nok Moldes Diouf fått sitt andre gule og dermed rødt kort.

Myhre står for tabben som vanlig, det irriterer meg litt, han er ellers en bra keeper men tabbene kommer litt for tett.
Han vil nok selv med sine sedvanlige tabber være en bra tilvekst til KIL da de trenger flere med erfaring fra høyere nivå.

Alt er i grunn som forventet etter åpningen i årets tippeliga, LSK overrasker muligens litt, at de skulle være så dårlig hadde jeg ikke trodd.

Nå er jo LSK eksperter på å ta seg selv i nakken og heve prestasjonene, hvilket nok absolutt blir nødvendig.

Stabæk åpner bra men det er nok et stykke igjen til 2008 nivået, at Veigar Pall Gunnarsson er tilbake vil nok gi Stabæk et løft og kanskje Nannskog spesiellt, sistnevnte har definitivt savnet sin lagkamerat.

Gunnarson usikker til neste kamp, han har pådratt seg en strekk og blir nå sjekket av lege.

Brann overrasker derimot litt i negativ retning, det må være noe feil når en slår lange og høye baller mot det spissparet som startet kampen.
Om en ikke makter å få ballen ned på bakken og spille fotball så mener jeg David Nilsen burde kommet inn tidligere, det skapte mer rom og muligheter for Huseklepp med en gang.

VG melder at Solli og Vaagan Moen kan være tilbake fra skader allerede til neste kamp, dette er selvsagt gode nyheter for Brann.

Nå skal det sies at Haugesund neppe blir noe slakteoffer i årets tippeliga, kanskje det er den største positive overraskelsen?

TV2 melder at Brann vurderer Helstad, det kan nok stemme men det spørs om klubben har økonomi til noe slikt, Hardball har som kjent snørt igjen pengesekken...

2 kommentarer:

  1. Ja helt klart at Peter kunne fått rødt hvis man kan kalle dette et slag, skulle likt å se den tippeliga dommeren som gå forsvarer rødt hver gang en forsvarer setter en albue eller en neve i ryggen på en spiss det er noen slag der i løpet av 90 minutter fotball også.
    Lykke til med avgjørelsene fremover kan fort bli få på banen!

    SvarSlett
  2. Enig i at Kovacs kunne fått rødt kort, men hva med den knyttneven han får i ryggen rett før, og den holdingen som gjør at han må rive seg løs, og i forbindelse med løsrivelsen treffer haka?

    SvarSlett