onsdag 31. mars 2010

Der røk ligatittelen.

Rooney kan være ute en måned etter overtråkket mot Bayern, nå var ikke resultatet mot Bayern optimalt foran returoppgjøret men overkommelig med en frisk Rooney.

Nå ser returoppgjøret mot Bayern tøffere ut men langt i fra umulig selv uten Rooney, det som er verre er at flere viktige ligakamper ryker, kanskje spesiellt møtet med Chelsea som kan vise seg å bli avgjørende i Premier League.

Det er liten tvil om at det nå vil bli svært vanskelige kamper som venter United når en mangler en så viktig spiller som Rooney, før skaden holdt jeg United som favoritt til ligatittelen nå er det betydelig mer åpent.

Det kan fort bli Arsenal som stikker av med den..

4 kommentarer:

  1. chelsea wins.. ;)

    SvarSlett
  2. united har vist at de klarer seg uten Rooney også ;) 4-0 mot Bolton uten Rooney kan vel ikke kalles dårlig? :)

    SvarSlett
  3. Chelsea vant enda mer overbevisende mot Villa UTEN Drogba...

    SvarSlett
  4. Dimitar Berbatov har denne sesongen vist at han kan når han får muligheten, og jeg er ikke i tvil om at han vil kunne utfylle Rooneys rolle som striker i sistnevntes fravær i tiden som kommer, dog ikke med den samme aggressiviteten. Akkurat som Rooney har bevist at United klarer seg uten Ronaldo, tror jeg United samlet vil kunne bevise at de klarer seg uten Rooney, og personlig ser jeg ingen grunn til at ligagullet skal glippe på grunn av Rooneys skade.

    SvarSlett